map мапа contact контакт contact форум contact ONLINE ПРЕДАВАЊА
EN
организација
прописи
акти
регистри
соопштенија
континуирано професионално усовршување
испит
огласи
линкови
  Институт на Овластени Ревизори

Aктуелни соопштенија:

Покана за КПУ 03, 04 и 11 декември 2015 година

Доделување на бесплатен примерок на ЦД МСР 2009 година

msc

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул. 11 Октомври
бр. 52А/1 - 3
1000 Скопје
Р. Македонија

Телефон: (02) 3227-599
Телефакс: (02) 3296-349

 
wcoa
 

 
   
НАЈАВЕТЕ СЕ!
За да ги следите предавањата on-line потребно е да имате креирано свој профил и да се најавите во системот. Системот ќе овозможи следење на предавањата доколку претходно е извршена уплата. Регистрирај се!


Е-МАИЛ *
 

Лозинка *
 
Заборавена Лозинка?

      Институт за Овластени Ревизори, Јануари 2007. Сите права се задржани.
Изработка и хостирање: UnetInteractive