map мапа contact контакт contact форум contact ONLINE ПРЕДАВАЊА
EN
организација
прописи
акти
регистри
соопштенија
континуирано професионално усовршување
испит
огласи
линкови
  Институт на Овластени Ревизори

Aктуелни соопштенија:

Покана за КПУ 03, 04 и 11 декември 2015 година

Доделување на бесплатен примерок на ЦД МСР 2009 година

msc

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул. 11 Октомври
бр. 52А/1 - 3
1000 Скопје
Р. Македонија

Телефон: (02) 3227-599
Телефакс: (02) 3296-349

 
wcoa
 

 
   
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ ПРОФИЛ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ *
 

АДРЕСА *
 

НАЗИВ НА ДРУШТВО *
 

АДРЕСА НА ДРУШТВО *
 

ТЕЛЕФОН *
 

Е-МАИЛ *
   

Лозинка *
 

Потврди Лозинка *
 

      Институт за Овластени Ревизори, Јануари 2007. Сите права се задржани.
Изработка и хостирање: UnetInteractive