Оглас за вработување на овластен сметководител – Универзитет Американ Колеџ Скопје

16-12-2020

УНИВЕРЗИТЕТ АМЕРИКАН КОЛЕЏ СКОПЈЕ ВРАБОТУВА

 

Овластен сметководител со лиценца

Работно време: 40 часа неделно (08:00-16:00)

Времетраење на договорот за вработување: 12 месеци

Почеток: 1.2.2021 година

Потребни квалификации:

  • Лиценца за овластен сметководител
  • Најмалку 10 години работно искуство во областа
  • Способност за работа во тим
  • Способност за прилагодување кон брза и динамична работна средина
  • Познавање од работа со компјутер
  • Познавање на англиски јазик

Опис на работни обврски:

Комплетно обавување на сметководствени работи:

  • Книжење и изготвување налози
  •  Комплетно затворање на завршна сметка
  •  Изготвување финансиски извештаи
  • -Изготвување консолидирана пресметка

Испратете кратка биографија и писмо за мотивација на info@uacs.edu.mk, најдоцна до 15.1.2021 година.